Bomen zijn belangrijk

info@prinsesirenebos.nl
Honden in het Prinses IreneBos

Honden in het Prinses IreneBos

Prinses Irene Bos

In het Prinses zijn delen aangewezen waar de hond los mag lopen, maar natuurlijk wel onder appel moet staan. Klik hier om het honden uitlaat kaartje te zien. 

Het is heerlijk met de hond even te ontspannen in het Prinses IreneBos. De hond vindt het heerlijk om uitgelaten te worden in het bos.  Een goede uitlaatklep voor zijn energie, conditie bevorderend en belangrijk voor lichamelijke en geestelijke gezondheid van u en uw hond. Let wel op in de zomer bij temperaturen hoger dan 30 graden, dan zijn de asfaltpaden te heet voor de poten van uw trouwe viervoeter. Loop dan bijvoorbeeld langs de ruiterpaden

Eikels, kastanjes, paddenstoelen, en bessen zijn er in de herfst volop te vinden in het bos. Let op uw hond en wat hij/zij opeet.   

Bezoek met de hond aan de kinderboerderij en het bezoekerscentrum Veenweiden is niet toegestaan. Paddenpoelen, speelplekken en bijenheuvel zijn geen plekken voor honden! De Gallowaykoeien en loslopende honden gaat vaak prima samen. Heeft de hond te veel energie vooral in de kalvertijd, vermijd dan zo veel mogelijk contact met de koeien en kalveren.

Lees meer over hondenuitlaten:

Waar kunt u uw hond laten loslopen?

Tip: Ga ook eens naar het Bentwoud! 

Bentwoud, Noord – hondenuitlaatbos.